SPECIALITEITEN

Helderziende-Gent staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik bied een zeer brede waaier aan paragnostische behandelingen en ik ben tevens gediplomeerd psychologisch consulente in Gent.

Kaartleggen


 Kaartleggen is een vorm van helderziendheid. Bij kaartleggen wordt met behulp van kaarten een antwoord gegeven op vragen over liefde, geluk, moeilijke tijden en wat je moet doen om deze tijden te overwinnen. Door het kaartleggen zal een helderziende je een diepgaand inzicht in je psyche verlenen, je angsten verkennen maar je ook de kans geven door te vertellen wat je verder op je pad mag verwachten. De bedoeling van kaartleggen is steeds om goede raad te geven om sterk te staan in de toekomst. Een gewaarschuwd man is er immers twee waard. Het gebruik van kaartleggen kan het verleden, het heden en de toekomst meer duiding geven om zo je beslissingen te helpen sturen door middel van raadgeving. Bij het kaartleggen worden de beeltenissen die op de kaarten staan gebruikt voor de interpretatie van het verleden, heden en toekomst om jou meer duiding en zekerheid te geven over die ene moeilijke beslissing of om je door dat ene moeilijke moment heen te helpen.

Pendelen


Bij het pendelen wordt gebruik gemaakt van een pendel jouw onderbewustzijn te raadplegen. Door middel van een vraagstelling zal je onbewust de pendel in bepaalde richtingen sturen. Aan de hand van de bewegingen van de pendel zal de helderziende daaruit een antwoord interpreteren. Het bewegen van de pendel gebeurt dus niet met behulp van spierkracht maar meer door middel van jou persoonlijke gedachten en energie.

Hierdoor is pendelen geschikt voor een antwoord te geven op persoonlijke vragen of het opsporen van lichamelijke aandoeningen. Pendelen is dus geen vorm van de toekomst te voorspellen maar eerder te interpreteren van datgene dat al vastligt in jou onderbewustzijn waar je zelf nog geen weet van hebt.

Neem als voorbeeld een evaluatiegesprek met je baas over je huidige carrière dat je zo vreest. De pendel zal helpen te ontdekken wat je onbewust eigenlijk al weet (heb ik goed gepresteerd dit jaar of niet,...) en zal je zo helpen 'voorspellen' hoe het gesprek zal verlopen.

Astrologie


Spirituele astrologie kan je helpen bij je zelfbewustwording en spirituele ontwikkeling. Bij astrologie of sterrenkunde wordt er een verband gelegd tussen het lot van mensen en gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen. Er bestaan vele verschillende soorten astrologie maar ze hebben allen twee dingen met elkaar gemeen:

- Ze verklaren ervaringen van mensen vanuit de planeten.
- Gebeurtenissen worden verklaard aan de hand van bewegingen in het heelal.

Deze gegevens kan de helderziende gebruiken om te toekomst te voorspellen. Dit kan onder andere door middel van horoscopen. Door Astrologie kan je meer inzicht krijgen in je karakter en achterhalen wat je levensdoel is. Het helpt je ook om te weten met welk soort mensen je het. Door astrologie kan je nieuwe inzichten krijgen in je leven.

Communiceren met een overledene


Een helderziende kan ook in staat zijn om contact te leggen met overleden dierbaren. Hierbij zal de helderziende zich afstemmen op de overledene met behulp van voorwerpen of foto’s van de overledene. Door middel van deze objecten kan de helderziende communiceren met de overledene. Dit is echter wel niet zoals een telefoongesprek. De helderziende zal beeldfragmenten en gevoelens doorkrijgen van de overledene. Deze impressies zal de helderziende dan vertalen voor u in een verstaanbare taal. Het communiceren met een overledene kan u helpen om sluiting te krijgen met de overledene. Dit door nog een laatste keer te communiceren of bepaalde zaken uit het verleden af te ronden.

Magnetiseren


 Magnetisatie is een oeroude geneeswijze waarbij energie van de therapeut wordt overgebracht naar de patiënt. De therapeut kan hiervoor zijn eigen energie gebruiken, maar zal meestal de energie van de omgeving gebruiken.

Magnetiseurs ontvangen vaak tijdens het magnetiseren ‘negatieve energie’ van de cliënt. Om deze energie kwijt te raken, schudden zij die vaak letterlijk van zich af door middels een handgebaar te maken.

Chakrahealing


In het lichaam heb je naast de bloedbaan, lymfebaan en zenuwbaan nog een baan dat door je lichaam stroomt nl. de chakrabanen. Deze voorzien alle organen in jou lichaam van energie. Deze banen komen samen in knooppunten dat we chakra’s noemen. Er zijn 7 soorten chakra’s’. Deze hebben elk een invloed op bepaalde lichaamfuncties en emoties. Gedurende ons leven worden deze banen geblokkeerd waardoor we veranderingen in onze energie ervaren. Door deze blokkades zullen bepaalde chakra’s niet meer actief genoeg zijn en de andere chakra’s net overactief reageren. Door chakrahealing worden deze blokkades in de banen opgegeven en wordt er terug een balans gecreëerd tussen lichaam en geest.

Numerologie


Numerologie is de kennis van getallen. Dagelijks werken we ermee. Sommige getallen zijn heel nauw verbonden met ons leven. Zo worden we geboren op een bepaalde dag, worden we door dat bepaald huis aangetrokken, krijgen we dat bepaald gsm-nummer toegekend, enz.

Onze naam en geboortedatum wordt in de hedendaagse getallenleer herleidt tot één van de negen getallen waaraan specifieke hoedanigheden verbonden zijn. Hieruit kan het volgende worden afgeleid: het innerlijk, het masker naar de buitenwereld toe, de bruikbare totaalenergie en de lotsbestemming. Deze kennis verschaft de persoon in kwestie meer inzicht in zichzelf.

Runestenen


Runen zijn schrifttekens die met elkaar een alfabet vormen en zijn meer dan magische symbolen alleen. Iedere rune heeft zijn eigen fonetische klank. Deze runenstenen kunnen samen oneindig veel combinaties vormen. Hierdoor kunnen we met runen voorspellingen doen. Door deze voorspellingen juist te interpreteren kunnen ze inzicht krijgen in de huidige situatie. De grondslag van runen is hetzelfde als van de tarot. Aan het bewustzijn wordt er duidelijk gemaakt wat er altijd al latent aanwezig is.
Runen maken het mogelijk om onbewuste zaken te verwoorden, die anders latent aanwezig blijven. De runnen zullen alleen die dingen openbaren die eigenlijk al bekend zijn, maar waar je normaal niet stil bij staat. Hierdoor zal een dieper inzicht verkregen worden, waardoor je aan jezelf kunt werken. Wat je met deze informatie doet, is geheel aan jezelf.

Spirituele reiniging


Zit je momenteel vast in het verleden? Lukt het je niet om te genieten van het heden? Heb je angsten van het verleden of voor wat komt? Dan is een spirituele reiniging misschien de oplossing voor jou. Via deze wijze worden deze blokkades opgegeven.

Alle angsten zullen langzamerhand verdwijnen, waardoor de kanalen naar geluk en positieve energie terug vrij komen. Door dit alles zult u zich sterker en energieker voelen.

Psychologisch consulente


Voel je u ook lusteloos of moe? Heb je het idee dat je werk u opslorpt of je niet gewaardeerd wordt op het werkt? Is dit de relatie die je wilt?
Is het normaal dat ik veel eet of net bijna niet eet bij een moeilijke situatie? Hebt u psychosociale problemen, angststoornissen, een laag zelfbeeld, traumatische gebeurtenissen, emotioneel eten, enz.

Door gerichte vragen te stellen, te luisteren en te praten zoeken we samen oplossingen of alternatieven om jou leven terug op rail te krijgen.

Adres
Helderziende Gent
Galglaan 107
9000 Gent
Oost-Vlaanderen


Contact
Alberta Callebaut
info@helderziende-gent.be
0477/28 67 69

Deel deze pagina!

Built with Mobirise - Click for more